>_

Wat doen wij

01
Development

Embedded software development

Omschrijving

Apparaten worden steeds slimmer. Bent u opzoek naar software die ook uw apparaten slimmer kan maken? Raid 0 Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van  IoT-systemen en embedded software applicaties. Embedded software is over het algemeen software die is gemaakt voor geïntegreerdesystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld robots en microcontrollers 

Raid 0 Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Embedded software en kan hiermee uw bedrijf verder helpen in deze digitale wereld. Wilt u bijvoorbeeld een bepaald proces automatiseren? Een proof-of-concept laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Bij Raid 0 Solutions zijn wij vooral gespecialiseerd in talen zoals: C, C++, Python en SQL.

Verder hebben wij onder andere ervaring met: ROS, Vision, AI en Autonoom rijden

02

Machine ontwikkeling

Omschrijving

Heeft u een machine nodig voor een handeling die u graag geautomatiseerd zou zien? Raid 0 Solutions neemt deze taak op zich. Raid 0 Solutions zal de machine ontwerpen, ontwikkelen en de software hiervoor schrijven. 

Raid 0 Solutions heeft in-house kennis en materiaal om gehele machines te ontwikkelen. Denk hierbij aan 3D-ontwerpen, machine ontwikkeling, 3D-printing en PLC’s. Hiermee is Raid 0 Solutions in staat de perfecte oplossing voor uw probleem te ontwikkelen.

Verder houd Raid 0 Solutions zich ook bezig met het ontwerpen en printen van 3D-objecten. Op deze manier zijn wij in staat op een snelle manier prototypes, of productie ready producten te ontwikkelen.

03

Applicatie ontwikkeling

Omschrijving

Is uw bedrijf opzoek naar een opmaat gemaakte applicatie? Of heeft uw bedrijf softwarepakken gekocht, maar deze voldoen niet helemaal aan uw wensen? Raid 0 Solutions kan een applicatie ontwikkelen of software om deze applicatie heen bouwen zodat deze volledig voldoet aan uw wensen.

Heeft uw bedrijf een standalone applicatie nodig? of juist een tool in de cloud? Raid 0 Solutions kan een dergelijke applicatie Helemaal naar uw wensen ontwikkelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het visualiseren van een bepaalde dataset. Of juist het invoeren/genereren van dataset. Heeft u een gerelateerd probleem of idee? neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

04
Werkwijze

Onze werkwijze​

Transparante werkwijze

Raid 0 Solutions hanteert een professionele en transparante aanpak van opdrachten. Raid 0 Solutions houdt de opdrachtgever altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Agile ontwikkeling

Raid 0 Solutions gebruikt agile-methoden bij het uitvoeren van opdrachten. Door het gebruik van agile ontwikkeling houdt u gedurende het hele project grip op de opdracht. Ook krijgt u na elke iteratie een werkend product waardoor u de voortgang nauwlettend in de gaten kunt houden.

Nauwe samenwerking

Wij streven voor een samenwerking op basis van vertrouwen en eerlijkheid. Deze band willen wij opbouwen door een nauwe samenwerking aan te gaan met elkaar.